Drop Down Menu
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Üdvözlöm Önt a KISS CÉGCSOPORT megújult weboldalán. Az új weboldal célja cégeink szolgáltatásainak és termékeinek bemutatása, az eddig elért eredmények felsorolása, illetve értékeink megismertetése. Amennyiben mégsem talál meg minden szükséges információt kérem forduljon az ügyvezetőkhöz akik készségesen válaszolnak kérdéseikre.

Több mint 20 év telt el az első vállalkozásom, a KIS Kft. megalapítása óta. Az eddig eltelt idő alatt a 6 főt foglalkoztató kisvállalkozás egy közel 450 főt foglalkoztató középméretű cégcsoporttá nőtte ki magát diverzifikált üzleti portfólióval. A cégcsoport növekedésében szerepet játszott az organikus fejlődés és az akvizíciók is.

Tevékenységi körünk kiterjed a szerelőipari, környezetvédelmi, energetikai, laboratóriumi és ügyviteli szolgáltatásokra. Cégcsoportunk sikeres működéséhez az alapokat a tagok közötti szinergiák maximális kihasználása, az ügyfelek rugalmas kiszolgálása és a költséghatékony innovativ megoldások  adják.

A  kezdetektől fogva azon dolgozunk, hogy megfelelő ár-érték arányú szolgáltatással és maximális rugalmassággal szolgáljuk ki meglévő és jövőbeni ügyfeleinket.  Jelenlegi ügyfélkörünkben megtalálhatóak multinacionális vállalatok, regionális és helyi disztribútorok, kis- és középvállalkozások, illetve állami-önkormányzati szervek.

Bízom benne, hogy honlapunk böngészése közben hasznos információk jutnak el Önhöz, hiszen számunkra nagyon fontos, hogy az érdeklődők visszatérjenek, a partnereinkkel pedig folyamatos kapcsolatban lehessünk.

 

 

 

 

 

vissza a főoldalra